بازی‌های کارتی - کارت گیم

فیلـتر

نمایش 1–12 از 183 نتیجه

بازی های کارتی یا همان کارت گیم ها دسته ای از بازی هایی هستند که استراتژی هر بازیکن نسبت به کارت هایی که در دستش است تعیین می شود. هشتاد درصد این نوع بازی ها بستگی به کارت های شما دارد امکان دارد یک بازیکن کارت های خوبی دارد ولی شما کارت ها به درد نخوری دارید.

در این نوع بازی ها بازیکنان با چالش های بسیاری رو به رو هستند تا با رعایت قوانین بازی تعیین شده و کارت هایی که در دست دارند بازی را برنده شوند. بازی های کارتی بیش تر بین دو نفر انجام می شود اما بازی هایی هستند چند نفر نیز می تواند آن ها را بازی کند.

بازی های کارتی زیر دسته ی بازی های رو میزی هستند و که می توان روی میز هم آن ها را انجام نداد در این مقاله به بررسی بازی های رومیزی یا همان کارت گیم ها خواهیم پرداخت.

خصوصیات بازی های کارتی

از مهم ترین خصوصیت بازی های کارتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • این نوع از بازی قابل حمل هستند و می توان آن ها را به همه جا برد و به راحتی بازی کرد
  • بازی های کارتی قوانین بسیار ساده ای دارند که باعث می شود همه بتوانند این نوع از بازی آن را انجام دهند
  • این نوع بازی ها بسیار جذاب هستند و باعث می شود لحظات شاد و مفرحی در کنار دوستان و خانواده داشته باشید.

مزایای بازی های کارتی – کارت گیم

فواید بازی های کارت دار

بازی های کارت دار، علاوه بر سرگرمی و تفریح، فواید بسیاری برای سلامتی و روان شما دارند. بعد از گفتن خصوصیات خاص بازی های کارتی حالا به سراغ گفتن مزایای بازی های کارتی می رویم از مزایای این نوع از بازی ها به عوامل زیر اشاره کرد:

  • تقویت حافظه: در بازی های کارت دار باید به یاد داشتن کارت ها و نیز نتایج هر بازی توجه کرد. بازی های متعدد در این زمینه، بهبود حافظه کوتاه مدت و بلندمدت شما را تضمین می کنند.
  • توانایی تصمیم گیری بهتر: در بازی های کارت دار باید تصمیم های زیادی درباره استفاده از کارت ها و مهارت های خود بگیرید. این باعث می شود تا توانایی تصمیم گیری شما در موقعیت های دیگر نیز بهبود یابد.
  • توانایی حل مسئله: بازی های کارت دار معمولاً با استفاده از استراتژی های خاصی بازی می شوند. این بازی ها باعث می شوند تا شما توانایی حل مسئله خود را تقویت کنید.
  • بهبود مهارت های ارتباطی: بازی های کارت دار معمولاً به صورت گروهی انجام می شوند. این بازی ها به شما کمک می کنند تا مهارت های ارتباطی خود را با دوستان و هم تیمی های خود تقویت کنید.
  • کاهش استرس: بازی های کارت دار می توانند به شما کمک کنند تا به شکلی فوق العاده ساده استرس روزانه خود را کاهش دهید. سرگرمی بازی و تمرکز بر روی آن، برای شما فرصتی برای گذراندن زمان بهتری فراهم می کند.

بازی های کارتی یا همان برد گیم انواع مختلفی دارد که سن و سال را نمی شناسد این نوع بازی ها مزایای زیادی دارند.

یکی از جذاب ترین بازی های کارتی می توان به بازی اونو اشاره کرد.

نکات مهم بازی های کارتی

بازی‌های ورق می‌توانند ابزاری عالی برای حمایت از بچه‌ها باشد تا در ارتباطات و تعاملات اجتماعی خود احساس اطمینان کنند، خواه هدف آن‌ها دوست‌یابی باشد یا در هنگام مواجهه با موقعیت‌های استرس‌زا یا ناامیدکننده

یکی از بهترین راه‌ها برای رشد مهارت‌های اجتماعی و ارتباطی بچه‌ها این است که آنها را در یک محیط گروهی، مثلاً با خانواده‌شان، در تعامل قرار دهند.

بازی‌های کارتی نه تنها سرگرم‌کننده هستند، بلکه به کودکان اجازه می‌دهند تا با دیگران به روش‌هایی تعامل کنند که برای ایجاد عزت‌نفس و اعتماد به نفس آنها مفید و سازنده باشد. بازی های ورق به صبر، توانایی در نوبت گرفتن، موافقت و پایبندی به قوانین، و البته، تیمی بودن نیاز دارد – چه برنده شوید و چه ببازید

بازی کارتی مختلف است که با هدف بهبود مهارت های اجتماعی و ارتباطی از طریق مکالمه، گوش دادن، تمرکز و بسیاری ویژگی های دیگر که می تواند منجر به تعاملات اجتماعی مثبت شود، است. از این راهنما برای آموزش بازی های سرگرم کننده در خانه به کودکان استفاده کنید.

فواید بازی های کارتی برای کودکان

  • به نوبت گرفتن – همه باید به نوبت باشند و وقتی دیگران در حال بازی هستند صبور باشند. به یاد داشته باشید که به بچه ها یادآوری کنید که نوبت گرفتن بخش مهمی از بازی اجتماعی است و آنها باید به افکار و احساسات دیگران توجه داشته باشند. اگرچه نوبت دادن می تواند بازی را طولانی تر کند، مهم است که به خاطر داشته باشید که همه چیز را برای همه سرگرم کننده تر می کند.
  • از فرزندان خود سؤال بپرسید – برای تحریک یادگیری، از آنها بپرسید که چرا حرکت یا کارت خاصی را انتخاب می کنند. این روش یک راه عالی برای حمایت از بچه ها برای لذت بردن از بازی آنها در حالی که از بازی های کارتی ارائه شده یاد می گیرند، است. اگر می بینید که فرزندتان نسبت به سایر بازیکنان ناعادلانه رفتار می کند، دلیل آن را از آنها بپرسید و ببینید آیا می توانند بفهمند که چرا رفتارشان برای بازی منفی است.
  • تقلب – وقتی بازی شروع شد، تقلب را امتحان کنید و از بچه ها بپرسید که چه احساسی دارند. این یک راه عالی برای یادگیری بازی مناسب و حسن نیت برای بازیکنان دیگر است.
  • اشتراک‌گذاری کنید – وقتی بچه‌هایتان از انجام این بازی‌ها احساس راحتی می‌کنند و محدودیت‌های فعلی برداشته می‌شوند، آنها را تشویق کنید که بسته کارت‌ها را به خانه، مدرسه یا گروه درمانی دوستانشان ببرند. این به کودکان شما کمک می کند تا مهارت های آموخته شده از این بازی ها را به دست آورند و به دوستان خود یاد دهند که چگونه بازی کنند، که در نهایت به آنها احساس موفقیت می دهد. به یاد داشته باشید که به آنها بگویید که هدف اصلی تفریح و شادی با دوستانشان است!

آیا چیزی سرگرم کننده تر از یک بازی خوب با ورق وجود دارد؟ بازی های ورق علاوه بر اینکه سرگرم کننده هستند، می توانند در کلاس درس یا خانه نیز برای آموزش درس های ارزشمند استفاده شوند. می‌توانید از یک عرشه استاندارد برای انجام بازی‌هایی مانند جین رامی، جنگ یا بیل استفاده کنید و در عین حال مهارت‌های استدلال قیاسی، ریاضی و تصمیم‌گیری دانش‌آموزان خود را تقویت کنید. حتی بازی های کارتی سرگرم کننده ای وجود دارد که مهارت های ارتباطی و حافظه را تقویت می کند. چه در حال تدریس به دانش‌آموزان دبیرستانی یا پیش‌پایه‌ای باشید، در فهرست ما بازی‌های کارتی سرگرم‌کننده برای کودکان در هر سنی وجود دارد.

کلام آخر

بازی های کارتی یا همان کارت گیم ها با بازی کردن این بازی ها با یک تیر چند نشان را هدف می گیرید با بازی کردن این نوع بازی ها علاوه بر این که دورهمی خانوادگی و دوستانه شما فضای بهتری را به خود می گیرداز ذهن و مغزتان نیز به خوبی استفاده می کنید همچنین این نوع بازی ها به شما کمک می کند از فشار و استرس های کاری و … دور شوید.

ما به شما پیشنهاد می کنیم هر چه سریع ترین بازی های کارتی را تهیه کنید و این نوع بازی ها تنوع زیادی دارند و دست شما در انتخاب بازی های کارتی باز است و شما می توانید انواع بازی های کارتی را از سایت بازی تحریر تهیه کنید.

اطلاعات بیشتر ...