این مقاله بحثی است که به بررسی موضوعات مرتبط با بازی فکری می پردازد. برای شروع، به این خواهیم پرداخت که چرا اصلا بازی های فکری به وجود آمدن و چرا در اطراف وجود دارند و چه نقش مهمی در تاریخ بشر بازی کرده اند. ما همچنین به مزایای احتمالی آنها نسبت به سایر بازی ها، محبوبیت آنها در امروز و محدودیت هایی که باید در آینده اعمال شود نگاه خواهیم کرد.بازی های فکری در دوزهای مناسب می تواند تجربه ای لذت بخش و انگیزشی را برای ما فراهم کند. هوش چیزی است که شما در طول زندگی خود به ارث می برید و پرورش می دهید. تحت تأثیر تربیت و محیط ما قرار می گیرد. اما یکی از بزرگترین موهبتهایی که دارید، ذهن شماست که از نظر ما تأثیر عمیقی بر نحوه کار کردن دارد.
امروزه تاثیر بازی های ذهنی بر مغز بیش از پیش مورد توجه دانشمندان قرار گرفته است. یک مطالعه اخیر منتشر شده در Nature Neuroscience بیان کرد که یک کاربر بازی فکری ممکن است بتواند برخی از جنبه های شناختش را بهبود بخشد یا حتی تغییر دهد.با رشد تکنولوژی، دانش در دسترس مخاطبان وسیع تری قرار گرفته است. این بازی های فکری برای تحریک رشد مغز و افزایش توجه کاربران طراحی شده اند.امروز ما در سری وبلاگ های سایت بازی تحریر تلاش میکنیم که به بررسی نقش های بازی فکری بر روی مغز و ذهن افراد مختللف بپریدازیم و تاثیرات آن هارا باهم وارسی کنیم. شما میتوانید انواع بازی های فکری را در درسته های مختلفی مانند بازی های کارتی و بازی های رومیزی برای تمام گروه های سنی را از سایت بازی تحریر به راحتی خریداری نمایید.
تاثیرات بیولوژیکی بازی های فکری
دسته ای از بازی های ذهنی از سال 1980 تا اوایل دهه 2000 توسعه یافتند و عمدتاً با هدف کاهش علائم اختلالات روانی مانند افسردگی و اضطراب بودند. به لطف ظهور فناوری در قرن بیست و یکم، چنین بازی هایی به وجود آمده اند. بدون شک کودکان امروزه به تنهایی به انجام این نوع بازی ها می پردازند و مهارت های جسمی، ذهنی و عاطفی مناسبی را در خود پرورش می دهند. بسته به سطح سنی و ضریب هوشی آنها، انواع مختلفی از مسائل روانشناختی از انجام کارهای حفظی یا پازل های منطقی ناشی می شود.این بازیها همچنین میتوانند تمرکز و زمان تمرکز را بهبود بخشند، زیرا پیوندهایی بین کنترل انگشت و چشم ایجاد میکنند. این ممکن است ظرفیت یادآوری را در برخی از مطالعات کاربردی ریاضی یا علوم کامپیوتر بهبود بخشد.
مطالعه دیگری که در فصل طنز و شناخت Acta PsychPokémonica منتشر شد، گفت که بازی ذهنی تتریس ذهنی می تواند حافظه فضایی افراد را تقویت کند. همه اینها اکنون با مطالعات مختلف شروع به تبدیل شدن به دانش عمومی کرده اند که نشان می دهد چگونه تعاملات اجتماعی بر مغز ما نقش دارد و چگونه فعالیت های فیزیکی روزمره مانند پیاده روی نیز اثرات مثبتی دارد.
تاثیر بازی های فکری بر ذهن کودکان
شکی نیست که بازی های ذهنی هم بر کودکان و هم بر بزرگسالان تأثیر می گذارد زیرا می تواند مهارت های ایمن نگه داشتن، انگیزه و در آموزش عالی را افزایش دهد که چگونه اکتشافات و نوآوری ها توسط جامعه دانشگاهی جهانی پذیرفته می شود.
تأثیر بازی های ذهنی بر زندگی کودکان به طور گسترده مورد بررسی قرار گرفته است، اما سؤالات بسیاری باقی مانده است. مزایا و معایب بازی های فکری را باید بررسی کرد. علاوه بر این، آیا استفاده از آن می تواند غیراخلاقی یا مضر برای محیط زیست تلقی شود؟
یک روانشناس دانشگاه جورجیا فاش کرده است که ارتباط شگفت انگیزی بین هوش و فعالیت بدنی در دانشجویان وجود دارد. این مطالعه نشان میدهد که دانشآموزان نه به این دلیل که میخواهند تناسب اندام داشته باشند، بلکه به دلیل بازی تحریک فکری که به ذهنشان میآورد، از نظر بدنی فعال هستند. با این حال، زمانی که این بازی وجود ندارد، اکثر دانشآموزان در پایان یک ترم خوابآلود هستند و استراحت میکنند که در سالهای بعد تأثیر نامطلوب بر عملکرد دارد، زمانی که مطالعه برای امتحان نهایی سختتر میشود به دلیل اضطراب/اشتیاق برای مطالعه/بازپخش مجدد ویدیوهای خاص. در سکوت به عنوان یک تمرین اغلب در دوره پایانی.. شکایت در مورد تنبلی دانش آموزان با اشتباهات عملکردی آنها مانند فراموش کردن تکالیف یا عدم ابتکار عمل همراه با تأثیرات فشار زیاد برنامه بر یادگیری تحصیلی آنها به جای بهبود مهارت ها منعکس می شود.
با بازیهای فکری به کودکان کمک میکنیم در انواع مختلف کار (تمرینهای ذهنی) با کاهش خطرات رشد و عوارض جانبی مرتبط شرکت کنند.
تحقیقات نشان داده است که بازیهای فکری به کودکان کمک میکند تا شناخت را تقویت کنند و دانش عمیقتری ارائه دهند، بهویژه در حل معماهای منطقی یا بازیهای فکری: مانند سودوکو، اره منبت کاری اره مویی یا مکعب روبیک.
نقش بازی های فکری در جامعه
وقتی صحبت از محتوای غنی زندگی می شود، تجربه در همه موارد به عملکرد ذهنی مطلوب منجر نمی شود. ما برای بهبود ظرفیت ذهنی خود به بازی های ذهنی و سایر پیشرفت های سریع نیاز داریم.
بیشتر فعالیت هایی که سرگرمی دائمی نیستند باعث غنی سازی روانی می شوند، به همین دلیل انجام آن ها بسیار مطلوب است. با این حال، به دلیل خطر عوارض جانبی و افزایش زمان صرف شده برای آن، ممکن است زمانبر باشد و نیاز به تمرکز زیادی از جانب بزرگسالی داشته باشد که در ساعات یا روزهای خودش زندگی نمیکند.
بیان مکرر رسانه ها و اجتماعی در مورد نیاز به بازی های ذهنی برای گیمرهای بزرگسال از اوایل این قرن آغاز شد. از آن زمان، با تغییر تلفنهای هوشمند تماسگیرنده ویدیویی و سرعت تلفنهای همراه، میتوانیم درک کنیم که بازی چقدر بر ذهن ما تأثیر میگذارد.
حرف آخر
در این مطلب از سایت بازی تحریر تلاش کردیم که به بررسی موضوع مهم نقش بازی های فکری بر روی جامعه بپردازیم. امید است که این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد. تلاش ما این است که بهترین محصولات را برای شما به ارمغان بیاوریم.